Verden står stille

Hvem hadde trodd at når Coronaviruset (eller COVID-19 som det heter så fint) dukket opp i Kina for en tid tilbake, at effekten skulle bli så stor på verdensbasis. Alt har liksom stoppet litt opp nå. Butikker stenger, bedrifter og personer står i fare for å gå økonomisk konkurs og ikke minst den såreste delen av det hele, menneskeliv som går tapt. Jeg tror de fleste av oss ble litt tatt på sengen, jeg ble i hvert fall det. Jeg hadde aldri kunnet forestille meg hvordan viruset skulle komme til å påvirke oss i var hverdag. Hverdagen vi alle tar litt for gitt, men som nå plutselig er i full stans. Daglig får vi oppdateringer om konsekvensene av viruset og vi får nye retningslinjer vi skal forholde oss til på løpende bånd.

Det er ingen tid for egoisme nå om dagen og vi må alle gjøre vår del i å hindre smittespredningen. Nå er jeg en av de «heldige» som fortsatt har en jobb å gå til siden jeg er helsepersonell, men likevel så føler jeg meg ikke så heldig. Jeg må ta mange forhåndsregler og passe på meg selv og de jeg er rundt, for ellers kan jeg risikere å dra med meg virus inn på et sykehjem, som de fleste kan forstå, kan få fatale konsekvenser. Ja, jeg er glad for å ha jobb, men den kommer med en stor redsel også. Jeg vil ikke være årsaken til at viruset slipper inn og rammer de fine, eldre menneskene jeg får dele dagene mine med.

Jeg vet heller ikke når, eller om jeg får gått opp til fagprøven på grunn av dette. To og et halvt år har jeg jobbet på spreng for å kunne være klar for å endelig ta fagbrev, men nå er det også satt på vent, som alt annet. Det er ingen tvil om at vi går usikre tider i møte, men jeg prøver å holde motet oppe etter beste evne. Jeg har mange fine kollegaer på Vero Moda som også står veldig usikkert nå siden butikker blir stengt over hele landet. jeg får vondt inne i meg, rett og slett.

Ta vare på deg selv og de rundt deg, hold dere friske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More