Uken som gikk

Da var det tid for det faste mandagsinnlegget. Dette er noe jeg synes er gøy og jeg kommer til å fortsette med denne spalten her på denne bloggen også. Så, da er det bare og kjøre på!

Ukens høydepunkt: Goes without saying, å endelig ha klar den nye bloggen. Det har gått noen timer foran skjermen for å tilpasse siden akkurat slik jeg vil ha den. Det er fortsatt noen små justeringer jeg skal ordne, men alt i alt er jeg skikkelig fornøyd men hvordan den har blitt til nå.

Ukens wantie: Jeg jobber jo som sagt på Vero Moda og det er umulig å ikke bli inspirert av alle de fine plaggene som ruller inn i butikken. Jeg prøver å begrense kjøpelysten min litt, men det vil ikke si at det klør i fingrene etter å sikre meg alle de fine godbitene vi får inn. Denne uken er det spesielt et antrekk jeg har cravet skikkelig. Fargekombinasjonen i dette antrekket er bare magisk, bare se selv.

Ukens jodel / meme: Disse to passer så sykt godt akkurat nå, haha.

Ukens craving: Laksepizza. Nå er det sikkert fler av dere som sitter å tenker «what? æsj!», men la meg bare si, dere går seriøst glipp av noe. Hvit pizzasaus, løkringer, laks, rømmedressing og fersk bladpersille drysset over, altså, NAM! Denne pizzaen hadde vi på menyen når jeg tidligere jobbet på Peppes Pizza og det har bare blitt med meg videre. Må prøves! Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder når jeg laget pizzaen, jeg var for opptatt med å spise den ASAP.

Ukens bilde: Fantastisk vær, hest, tur og natur. Trenger jeg å si mer?

Ukens antrekk: Må faktisk krype til korset denne uken, for jeg har faktisk ikke tatt et eneste antrekksbilde. Denne uken har jeg stort sett bare gått med comfy clothes, rideklær og litt turklær. Så her kommer det et tidligere antrekk so jeg digger!

Ukens humør: Denne uken har egentlig vært litt rar. I forrige uke var humøret ganske bra med unntak av å være tidvis selvkritisk. Jeg la også ut et innlegg på den andre bloggen om tankene mine rundt skolestart og disse tankene har kvernet litt denne uken også. Skolen starter igjen i morgen og jeg kjenner jeg faktisk er litt spent og nervøs. Hvorfor jeg er det vet jeg ikke, men jeg vet at dette skoleåret kommer til å bli veldig krevende og travelt. Jeg håper den psykiske helsen min klarer å holde seg balansert og at jeg ikke går på noen smeller der.

Ukens låt: Det har vært mer podcast lytting denne uken enn musikk. Likevel er dette en låt som har blitt spilt noen ganger i løpet av uken.

Ukens film/ tv-serie: Jeg vet at jeg henger laaaangt etter her, men denne uken har vi hatt Jason Bourne maraton. Jeg har ikke sett noen av filmene tidligere så det var vel strengt tatt på tide. Anyway, jeg digget alle filmene!

Ukens irritasjonsmoment: FLUER! Unnskyld språket, men fy faen for noen irriterende skapninger. Denne sommeren virker det som at det har vært ti ganger så mye fluer enn tidligere og de har selvsagt hatt fest i leiligheten vår. Vi har ikke kunnet ha verandadøren åpen eller vinduer for mye åpnet for da bare kryr det av fluer her. Fluesmekkeren har fått kjørt seg for å si det sånn. Drittdyr.

Det var denne uken oppsummert, neste mandag er jeg klar med en ny oppsummering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More