The ruffle blouse

God mandag til dere. En ny uke er her og blanke ark er tatt frem. Dagene blir lysere og lysere for hver dag og for meg så har det en stor innvirkning på humøret. Mørketiden legger seg alltid som et teppe over tankene mine og ofte så fører det til at jeg blir mer nedstemt og apatisk. Derfor er jeg veldig glad for at vi går mot lysere tider. Endelig kan jeg hente frem litt energi!

Våren er den sesongen jeg liker nest best (sommeren er jo en klar favoritt) for da kommer det så ufattelig mye fine plagg i butikken! Inspirasjonen blomstrer og jeg føler meg skikkelig inspirert til å sette sammen freshe antrekk. Ta denne blusen for eksempel, den er bare WOW. Snittet, stoffet, mønsteret, detaljene, ja.. Jeg bare falt helt for den.

Nå må bare denne våren få fart på seg å sette inn for fult. Ja, jeg vet at det fortsatt er en stor sjanse for enda mer vintervær, men det er vel lov å håpe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More