Sofakroken

Den siste tiden har jeg følt at sofakroken vår har vært litt mørk. Da vi flyttet inn i leiligheten tenkte jeg at mørkere møbler var lurt siden alle veggene er hvite og vi ikke kunne male dem siden vi leier leiligheten. Til å begynne med synes jeg alt det mørke var fint, men etterhvert som tiden gikk vippet jeg mer og mer mot en litt lysere løsning. Gulvteppe vi hadde var i en mørk olivengrønn farge og var for så vidt fint, men på grunn av at teppet hadde lang lugg ble det etterhvert tråkket ned der vi gikk oftest, og det er jo ikke noe fint. Derfor gikk jeg til innkjøp av et nytt gulvteppe og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Sofakroken er helt annerledes enn hva den var og så mye lysere! Slik så den ut før jeg byttet ut gulvteppet og putetrekkene.

Som dere sikkert ser på bildene har jeg også byttet ut bildene på veggen også. Jeg er opptatt av at det skal være en helhet, en grønn tråd, i interiørbildet. I tillegg har det flyttet inn flere nye planter, som etter min mening gjør hjemmet mye mer harmonisk og levende. Ettersom Covid førte til mye tid hjemme tok jeg meg tid til å lære mer om hvordan jeg tar godt vare på plantene mine. Det er ikke lange stunden siden jeg klarte å ta livet av all slags planter jeg tok inn i hjemmet, men nå derimot klarer jeg å få dem til å vokse seg store og fine. Planter er gøy!

Det jeg virkelig savner å kunne gjøre hjemme er å male. Litt farger på veggene gjør underverker for interiøret og miljøet hjemme. Det er vel den eneste ulempen med å leie leilighet. Jeg ser frem til den dagen jeg eier noe eget, da skal det males og ordnes! Frem til da får jeg være kreativ interiørmessig å gjøre det jeg kan for å få det fint uten å male.

Follow:
Vikki Holm
Vikki Holm

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *