Redecorating

Altså, er det en ting jeg er god på så er det å få ting gjort. Helst i går. Jeg har en stund hatt veldig lyst til å male her hjemme, men siden vi leier boligen så hadde jeg egentlig slått meg til ro med at alt bare måtte være hvitt, selv om det er en av de kjedeligste fargene jeg vet om i hjemmet. Men, så spurte jeg huseier veldig løst om det var lov å male og jeg fikk tommel opp. Ren glede for meg. Så måtte jeg ta fatt på problem nummer to, nemlig fargevalg. Her var det flere ting som måtte stemme overens, fargen i tak og på alle lister, fargen på gulvet, fargen på møbler og hvilken stil og følelse jeg ønsket å ha her hjemme. Jeg landet til slutt på fargen «Muskatnøtt» fra Jotun Lady og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg malte stua på under en halv dag og det samme med spisestuen, men på forskjellige dager vel og merke for jeg var ikke hundre prosent sikker på hvor mye jeg egentlig skulle male. Jeg er i det minste effektiv når jeg bestemmer meg for noe, en positiv side av å være bipolar right there.

Jeg ble så gira at jeg ikke har rukket å ta bilder av stuen enda, så de er to be continued. Her er et bilde av hvordan spisestuedelen var før.

Sååå ja, stor forskjell og jeg er som sagt super-fornøyd! Neste prosjekt nå må bli å få flettet kjøkkenet inn sammen med spisestuen og henge opp sprutplater bak kokeplaten og bak vasken. De er allerede på vei og valget der falt på herdet gjennomsiktig glass. I mitt hode så er det det som kommer til å passe best inn her hjemme sånn rent stilmessig. Blir spennende å se.

Follow:
Vikki Holm
Vikki Holm

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *