Our new place

Som jeg nevnte for dere i går så tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt av den nye leiligheten vår. Vi er så og si ferdig med innredningen sett vekk ifra et par lamper som ikke er montert og et par hyller. Jeg ønsker også å forandre litt på bildeveggen i stuen, men det får bli litt senere.

Over spisegruppen kommer det en flerarmet lampe i gull.
Her blir det en endring etterhvert.
Digger denne skittentøyskurven fra Wish. Interiør trenger ikke alltid være dyrt.

Jeg legger ut fler bilder etterhvert som det kommer fler detaljer på plass. Vi er veldig fornøyde så langt og trives veldig godt i vår nye leilighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More