Om meg

Hei, og velkommen hit til bloggen min. Jeg har blogget sporadisk siden 2009 og trives veldig godt med å kunne lufte tanker, meninger og ting som inspirerer meg her på bloggen.

Jeg er en jente (når kan man egentlig kalle seg for dame/kvinne?) som opprinnelig er fra byen mellom de syv fjell, Bergen, men har også bodd et par år i Haugesund. Nå bor jeg i Trøgstad, like utenfor Askim, sammen med min samboer og pusekatten vår, Ditto (også kalt lille-satan på grunn av at han fortsatt er kattunge og bare finner på ting som går meg på nervene).

Jeg tar utdannelse som Helsefagarbeider gjennom voksenopplæring og jobber i tillegg på et sykehjem og på Vero Moda. Jeg vil være ferdig utdannet til våren 2020 og vil etterhvert ta videreutdannelse, enten som ambulansearbeider eller noe innenfor rus og psykiatri. Jeg trives godt med travle dager og timeplanen min er som oftest ganske full, noe som også fører til at kroppen noen ganger sier stopp (les avsnittet under for begrunnelse).

Jeg har diagnosen Bipolar lidelse og deler mine utfordringer og fordeler ved å ha denne diagnosen i hverdagen. Dette har også gjort at jeg har en liten forkjærlighet for psykisk helse og dette er noe av grunnen til at jeg også kanskje skal ta videreutdannelse innenfor dette feltet. Jeg mener at psykisk helse burde snakkes mer om. Vi har alle en psykisk helse og vi burde bli mye flinkere til å ta vare på den. Vi lever i 2020 og det er på høy tid at vår psykiske helse ikke lenger er et tema som er tabu. Ved å få en bedre forståelse av hvordan ting fungerer oppe i sentralbordet vårt vil vi også lære oss hvordan vi kan gripe fatt i de tingene som tynger oss ned. Jeg har levd med min diagnose siden jeg var 16 år gammel. Man skulle tro at etter så mange år så burde jeg være en slags ekspert på min egen psyke, men nei. Jeg lærer fortsatt akkurat som alle andre. Jeg ønsker at denne bloggen skal kunne reflektere hverdagen min, både de gode dagene, men også de dårlige. Det å kunne skrive ned tankene og følelsene mine er som en slags liten terapitime.

Jeg har flere hobbyer og interesser utover psykisk helse, blant disse finner du hestesport, interiør, mote, skjønnhet og en hel del annet. På denne bloggen deler jeg mine hverdagsøyeblikk, erfaringer og generelt dager i livet mitt. Jeg har aldri vært så veldig fan av å kategorisere meg selv og bloggen min og dette gjenspeiles i innleggene jeg publiserer. Med andre ord, dette er en ganske allsidig blogg der du kan lese om alt i fra A til Å.

Håper du liker den og legg gjerne igjen et lite spor etter du har besøkt. Jeg håper du ønsker å ta en liten del i min hverdag!

Det er også mulig å kontakte med på mail: mail@vikkiholm.no

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More