30. august 2017

Om meg

Etter snart ti år som blogger så tenkte jeg det var på høy tid med et helt eget domene, en fresh start kan du si.

Jeg er en jente (når kan man egentlig kalle seg for dame/kvinne?) som opprinnelig er fra byen mellom de syv fjell, Bergen, men har også bodd et par år i Haugesund. Nå bor jeg i Trøgstad, like utenfor Askim, sammen med min samboer og tretten år gamle pusekatt.

Jeg tar utdannelse som Helsefagarbeider og jobber i tillegg på sykehjem og på Vero Moda. Jeg trives godt med travle dager og timeplanen min er som oftest ganske full. Jeg vil være ferdig utdannet til våren 2020 og vil etterhvert ta videreutdannelse, enten som ambulansearbeider eller noe innenfor rus og psykiatri.

Jeg har diagnosen Bipolar lidelse og deler mine utfordringer og fordeler ved å ha denne diagnosen i hverdagen. Dette har også gjort at jeg har en liten forkjærlighet for psykisk helse og dette er noe av grunnen til at jeg også kanskje skal ta videreutdannelse innenfor dette feltet.

Jeg har flere hobbyer og interesser, blandt disse finner du hestesport, interiør, mote, skjønnhet og en hel del annet. På denne bloggen deler jeg mine hverdagsøyeblikk, erfaringer og generelt dager i livet mitt. Jeg har aldri vært så veldig fan av å kategorisere meg selv og bloggen min og dette gjenspeiles i innleggene jeg publiserer. Med andre ord, dette er en ganske allsidig blogg der du kan lese om alt i fra A til Å.

Håper du liker den og legg gjerne igjen et lite spor etter du har besøkt. Jeg håper du ønsker å ta en liten del i min hverdag!