Kan man ønske seg flere timer i døgnet til jul?

Det hadde i så fall vært noe av det jeg ønsker meg mest i år. Jeg startet dette siste skoleåret med godt mot og mye motivasjon, men frem til nå så har det egentlig bare vært myyye stress og veldig mye jobb, både på skole, i praksis og de faktiske arbeidsdagene. I dag er jeg på dag nummer 21 av totalt 24 dager i strekk med jobb. Jeg skal ikke sitte her å klage så veldig mye for det er tross alt jeg som har tatt valget om å ta på meg så mye, men jeg kjenner virkelig at kroppen sliter seg gjennom reservetanken og at det begynner å skrante på formen. I tillegg til alt dette her så har fordøyelsessystemet mitt gått ut i streik og jeg går med mye smerter gjennom dagen. Kroppen prøver sårt å fortelle meg at jeg trenger en pause, men når skal jeg få tid til det?

Nå er det bare tre uker igjen til jul og jeg har ikke kjøpt en eneste julegave enda. Jeg er alltid sent ute så det er forsåvidt ikke noe nytt, men jeg kjenner det også ligger å gnager i bakhodet, alt jeg egentlig burde ha gjort som jeg ikke rekker. Akkurat nå kjenner jeg veldig på å ikke strekke til på noen områder i livet mitt. Jeg bare går på autopilot gjennom dagen og er helt ferdig på kvelden.

Var egentlig ikke meningen at dette innlegget skulle bli så pessimistisk, men jeg tror veldig mange kan kjenne seg igjen i å ikke strekke til. Sånn er det for veldig mange, tror jeg. Jeg ser veldig frem til å ha noen fridager i romjulen, slik at jeg får hentet meg ordentlig inn igjen før det nye året. Har aldri vært spesielt god på å sette nyttårsforsetter for meg selv, men kanskje jeg skal sette noen i år, som for eksempel å lære meg å si nei og lytte mer til kroppen min når den sier stopp. Per i dag er det vanskelig å få til, men for helsen min sin skyld så tror jeg det kan være lurt å prøve. Heldigvis har jeg mange fine mennesker rundt meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More