Hva skjedde egentlig?

Plutselig ble jeg helt fraværende her på bloggen. Jeg aner ikke hvor all tiden blir av og helt ærlig, jeg trenger flere timer i døgnet eller en ekstra dag i uken for å få ting til å gå opp. Hverdagen suser forbi med skoleoppgaver, praksis, jobb og livet generelt. Å finne tid til alt dette og samtidig ta vare på og pleie relasjonene i livet mitt er jammen ikke lett! Denne uken blir forhåpentligvis litt roligere enn de siste to ukene, jeg trenger å gi kroppen lit ro også for å ikke kjøre meg fast og havne i en ond spiral igjen. Det er jo feilen jeg gjør hver gang, bare kjører på til det tanken er tom, uten å fylle på drivstoff underveis. Da sier det seg selv at ting stopper opp, men ikke på en positiv måte.

Det kan diskuteres om det er en god egenskap eller ikke å klare å skjule hvor sliten man egentlig er.

Har hatt en fin dag i dag. Hadde god tid på morgenen og fikk tatt en god og lang dusj, spist en god frokost og hentet pakker som har lagt på postkontoret og ventet på meg. Taklampene våre har endelig kommet og jeg gleder meg til å få montert dem. Da blir det endelig litt ordentlig lys her i stuen! Håper alle dere fine mennesker som titter innom her, til tross for at jeg har vært litt fraværende, har hatt en fin start på uken! Jeg skal prøve å ikke la det gå så lang tid til neste gang jeg deler noe med dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More