Et kapittel er slutt

God kveld! Nå har det gått i ett de siste dagene. I går klarte jeg å dra i land 13,5 timers arbeidsdag, og i dag har jeg holdt på med praksis og utvask av den gamle leiligheten vår som overleveres i morgen. Litt vemodig, men så utrolig deilig at vi endelig er i mål. Vi er ikke alltid like god på å sette av tid til ting som dette, men det må jo gjøres likevel. Vi var fire personer som holdt på i leiligheten og vi var ferdig på ca. 5 timer. Nå er jeg helt ferdig, haha. Skal bli godt med en liten fridag i morgen før helgevakt står for tur. Kjenner at det er litt uvant for kroppen og være i full sving igjen etter noen sene morgener og noen fridager. Godt er det uansett når hverdagen starter igjen.

Hade bra, fine leiligheten!

I morgen tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt bilder av den nye leiligheten vi bor i. Jeg har jo allerede lagt ut et slikt innlegg på den «gamle» bloggen min, den kan forresten besøkes HER om dere ønsker å bla litt bakover i tid.

Nå skal jeg bruke det resterende av denne kvelden på å slappe av på sofaen, med ansiktsmaske, te og serie. Vi høres igjen i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More