Endelig!

Brått så ble jeg borte, igjen. Jeg klarer jo aldri å holde ved like det å publisere noe jevnt her, herregud. Men altså, hvor skal jeg starte? Korona, jobb, fagprøve, permittering og livet generelt skjedde. Hele Norge har jo tatt kveld føles det som. Jeg forstår jo veldig godt hvorfor, jeg jobber jo tross alt i helsesektoren og må daglig følge alle retningslinjene som blir satt og endret på i tillegg til de hygienetiltakene vi har ellers. Folk er lei Korona, meg inkludert, så derfor skal jeg ikke skrive så mye mer om det.

En gladnyhet er jo at jeg endelig har kunne gått opp til fagprøve og få den overstått. Fullført og bestått, klapp på skulderen til meg!

Ellers så har sommeren bare flydd forbi. Ikke det at jeg hadde så store ferieplaner, men har hatt relativt begrensede muligheter for feriesteder i år. Alle har feriert i eget land i år, noe som har ført til at alle stedene jeg kunne tenke meg å dra har vært fullbooket og hatt altfor mange mennesker samlet på et sted til at jeg ville ta noen sjanser. En liten langweekend i Oslo fikk vi heldigvis til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More