En liten desj panikk

God kveld og god ny uke til dere. Jeg glemte helt bort at jeg egentlig skulle ha lagt ut «uken som gikk» innlegget i går, men truth be told, forrige uke bar ikke akkurat på seg mye spennende ting. Så da sparer jeg den til neste uke igjen. Skolen har startet igjen og jeg er i gang med den første praksisperioden min. Jeg skal være i praksis på to forskjellige avdelinger i løpet av dette skoleåret. Jeg skal ærlig innrømme at det var hardt å begynne igjen. Har litt sånn småpanikk med tanke på alt vi skal gå igjennom dette året og alt jeg må repetere før fagprøven neste sommer. Jeg jobber som vanlig utenom skolen og praksis også så det blir ikke mye fri på meg dette året kan man si. Men, det er jo bare et år, det siste året, det må jo gå bra!

I går koste vi oss ute i det fine været. Jeg er jo en skikkelig sucker for å ta bilder av dyr, men det er ikke så rart, de er jo så ufattelig søte! Bare se her!

Fineste hunden til svigerforeldrene mine!
Og ikke minst, hjertet mitt. Tenk at hun er blitt hele tretten år gammel allerede!

Da skal jeg ta meg en dusj og legge meg litt foran tv´en og se på Luther, en ny serie vi har begynt å se på her i heimen. Foreløpig lover den veldig bra! Det kommer nok en oppdatering på den i neste «uken som har gått».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More