En dag uten regn

Høsten. Regn, vind, kortere dager og mer mørke. Denne årstiden er virkelig ikke en av mine favorittårstider, selv om det også finnes fine ting med høsten. Innekos, fine høstfarger (til alt er borte), lag på lag med klær og frisk luft. De siste dagene her har det derimot bare regnet og blåst. På denne årstiden er det ikke uvanlig for meg å gå inn i en eller annen form for høst/vinter/mørkedepresjon. Desto viktigere er det for meg å komme meg ut, uansett vær og vind, om ikke blir jeg passiv, demotivert og nedstemt asap.

Lag en og to er på plass i klesveien, etterhvert som det blir kaldere vil jeg også supplere antrekket med en genser og etterhvert en lue.

Hva er deres beste tips mot å forebygge høstdepresjon? Denne årstiden er flere av oss spesielt utsatt for dette og veldig mange har også opparbeidet seg gode rutiner og ting vi gjør for oss selv for å holde hodet kaldt gjennom mørketiden. Mitt beste tips, kom deg ut, hold deg aktiv og pleie kropp og sinn. Sharing is caring!

Follow:
Vikki Holm
Vikki Holm

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *