Det nærmer seg

Hei alle, og god torsdag! Denne uken har jeg hatt «vinterferie» og jeg skriver det i anførselstegn fordi jeg har jo aldri ferie. Jeg har hatt fri fra skolen og praksis denne uken, men jeg har jo to jobber utenom som jeg ikke har fri fra. For min del er nok det like greit da jeg faktisk føler meg syk dersom jeg har fri for lenge av gangen, haha. Forrige uke ble søknaden til fagprøvenemnda fylt ut og sendt inn, så nå venter jeg bare på tilbakemelding på hvilken dato jeg skal opp til fagprøven. Jeg må si at når jeg startet på skolen for litt over to år siden så tenkte jeg at to og et halvt år var syyyykt lenge, men nå som jeg er ferdig om bare noen få måneder må jeg helt ærlig si at disse årene har gått utrolig fort.

Jeg må si at jeg gleder meg veldig til å endelig bli ferdig. De siste årene har vært hektiske og det har trengtes nøye planlegging for å få kalenderen til å gå opp. Jeg har mange ganger, som dere allerede vet, gått på reservetanken og presset meg både fysisk og psykisk for å komme meg igjennom hverdagen. Det er jo klart at det selvfølgelig ikke er bra for meg i lengden, men jeg har jobbet målrettet for å komme meg igjennom disse årene, med den motivasjonen at når jeg endelig er ferdig på skolen har jeg en utdannelse og et fagbrev å vise til.

Jeg har jo flere ganger nevnt at jeg snuser litt på videreutdannelse og det har ikke endret seg. Jeg leste meg litt opp på hvilke muligheter og retninger jeg kan ta videre og herregud, det er jo så mange! Først og fremst skal jeg fullføre det jeg gjør nå så får tiden vise hvor jeg går videre. Jeg skal jo ikke legge skjul på at jeg føler litt på trangen til å starte en familie, jeg blir jo tross alt 30(!) i år og jeg kjenner at jeg er klar. Alle brikkene må bare falle på plass først.

I dag skal jeg på trening. Jeg har omsider startet lett opp med det igjen, så nå trener jeg fast en gang i uken på Crossfit sammen med masse rå damer! Jeg ble overrasket over hvor dårlig form jeg faktisk er i, men jeg håper jo på å bli litt sterkere i kroppen fremover nå, det trenger jeg med tanke på at det er mye tungt arbeid i helsesektoren og jeg er avhengig av å ha en sterk kropp for å unngå skader og overbelastninger.

Ha en fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More