Da var det overstått

Aaaah, første skoledag er done! Ikke spør meg hva som skjedde, men i morges var jeg altså lys våken når vekkerklokken ringte. Jeg så får meg at denne morgenen skulle bli hard etter to uker med sene morgener (kan man kalle det morgen når klokken passerer ti egentlig?), men neida, jeg spratt opp helt uten noen problemer. Sååå utrolig deilig! Mye av skoledagen har blitt brukt litt frem og tilbake med lånekassen for å få orden på søknaden min der, så håper det ordner seg om ikke så lenge. A student needs money, haha.

I morgen står første praksisdag for tur og jeg krysser fingrene for at morgenen i morgen blir like lett som i dag selv om jeg har lite tro på det. Men det er lov å håpe.

Ya girl, old but good

Været i dag har vært det man kan kalle ustabilt. Skal det regne? Kommer det sol? Hva med vind? Svaret er, alt. Rakk heldigvis en hyggelig ridetur med hyggelig selskap mens været fortsatt var fint og det er jo skikkelig hyggelig!
Mannen her i huset har lagt seg for kvelden, han skal stå opp igjen midt på natten i natt for å reise fire timer i bil til plassen han skal jobbe på i morgen. Glad det ikke er meg som har sånne fine arbeidstider, kveldsvakt er jo ingenting i forhold. Jeg er altfor avhengig av regelmessig søvn for å holde meg stabil og jeg tror det hadde blitt et problem om jeg skulle jobbet natt eller hatt vakter der jeg måtte ha stått opp midt på natten.

Hjertet mitt

Resten av kvelden skal tilbringes med pusekatten min, enten med podcast på øret eller en eller annen streamingtjeneste. Jeg elsker virkelig å ligge på sofaen og kose med pus, hun legger seg alltid oppå brystet mitt og sover, nusseligste ever! Jeg tror virkelig ikke jeg noen gang kommer til å bo en plass uten dyr. Jeg føler liksom at det mangler noe når det ikke bor noen dyr sammen med meg, det er jo det ekstra lille familiemedlemmet. Beste jeg vet! Hva tenker dere om det? Må ha, eller ikke må ha?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More