2020

Oj, altså, dette året har bare sust forbi i så stor fart at jeg nesten ikke har klart å hengen med, noe jeg helt sikkert har presisert flere ganger i tidligere innlegg. Herregud. 2020 dere. Det er skikkelig rart å tenke på at dette er året jeg fyller 30(!). Når jeg tenker 30 år tilbake så tenker jeg 1970 liksom, ikke 1990. Alle som ble født i år 2000 blir faktisk 20 år i år. Jeg skjønner ingenting.

På en måte føler jeg at det har skjedd tusen ting siden sist jeg titten innom her, men når jeg tenker meg om en gang til så er det egentlig bare de samme tingene som har gått på repeat. Skole, praksis, jobb om igjen og om igjen. Sove, spise og dusje har blitt klemt innimellom der tiden tillatte det og jeg har langt ifra ivaretatt min psykiske helse, som vanlig.

Heldigvis har det gått sånn helt ok. Jeg har for første gang på flere år hatt fri i romjulen (unntatt en liten jobbhelg da så klart) og det har bare vært helt fantastisk. Julen var veldig fin, selv om jeg aldri helt klarer å finne denne julefølelsen. Den er bare ikke-eksisterende. Nyttårsaften var rolig og fin, helt uten stress, mas og kav.

Årets fineste julekonsert i Båstad Kirke med Trygve Skaug!

Jeg skrev bittelitt om det såkalte «nyttårspresset» jeg har følt litt på inne på instagramprofilen min. Kort fortalt, det virker som om alle er ved godt mot og gleder seg uendelig over det nye året som har kommet, mens jeg står på motsatt side og egentlig bare føler meg usikker og litt redd. Det går nok over, men jeg har litt vondt for å forstå hele dette nytt år, nye muligheter og hipp hurra som florerer der ute. Det er jo bare en tirsdag som gikk over til å bli en onsdag. Ikke hokus pokus med andre ord.

Den følelsen jeg sitter med går nok over slik som alle andre ting jeg går å kverner på. Misforstå meg rett, jeg er også glad for en liten fresh start jeg også, om et lite halvår er jeg forhåpentligvis ferdig og bestått utdanningsmessig, forhåpentligvis fått meg en god jobb og endelig ha tid til meg, kjærligheten og livet. jeg skal gi det jeg har for å ha det bra selv og sørge for at de jeg bryr meg om også har det bra.

Godt nyttår til dere alle, og velkommen 2020!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Something is wrong.
Instagram token error.

vikkiholm

Follow
Load More